

## African swine fever (ASF) Coordination Virtual meeting

## Thursday,18 June 2020

## 14.00-16.30 Bangkok time (GMT+7)

## <u>Agenda</u>

Time	Торіс	Responsibility
14.00	Welcome note	Dr Abila
[5 min]	Objective of the meeting	
14.05	Regional ASF situation update	Dr. Abila
[5 min]		
14.10	Update from the OIE on activities	Dr. Holley
[5 min]	Lindota from infacted Member Countries, ASE	Country representatives
14.15	Update from infected Member Countries: ASF	Country representatives
[45 min]	situation update, success stories and challenges 5 minutes each	
	<ul> <li>Cambodia, China, Indonesia, Lao PDR,</li> </ul>	
	Myanmar, Philippines, Vietnam, Timor	
	Leste and Papua New Guinea	
15.00	Q & A	Moderator: OIE
[10 min]		Dr. Weber -Vintzel
15.10	Update from Member Countries with no record of	Country representatives
[10 min]	ASF: prevention measures in place, early	
	detection system, awareness.	
	<ul> <li>Malaysia and Thailand</li> </ul>	
15.20	Introduction to implementation of ASF regional	Dr. Dirk Pfeiffer
[10 min]	risk assessment study.	
15.30	Q&A	Moderator: OIE
[10 min]		Dr. Weber -Vintzel
15. 40	Update from partners, 3 minutes each	AAHL, FAO, CIRAD,
[15 min]		AVSF
15. 55	Q & A	Moderator: OIE
[10 min]		Dr. Weber -Vintzel
16. 05	ASF Prevention and Control: existing and future	Moderator: OIE
[15 min]	needs (Plenary discussions)	Dr. Abila
16. 20	Next steps and discussion on next virtual meeting	Dr. Weber -Vintzel
[10 min]	on ASF coordination and closing comments.	