





## AGENDA

## Tripartite Webinar on "Rabies: All for 1, One Health for All" in the Asia Pacific Region

## 26 September, 3 PM Japan Time/1pm Bangkok time

## Via: Zoom with livestreaming on *YouTube*®

Topics	Speaker/Moderator	Time (Japan time)	Duration
Session 1: Welcome and introductio	n (WOAH)		
Opening remarks on behalf of the Tripartite	Dr Hirofumi Kugita, WOAH Regional Representative	3 PM	5 min
Regional rabies situation, progress and challenges	Dr Kinzang Dukpa	3:05 PM	5 min
Session 2: Enhancing rabies surveill	ance and control		
Moderator: Dr Kinzang Dukpa, WO			
Enhancing animal rabies surveillance on the ground using One Health approach	Dr Anil Kumar Sharma, Veterinary Officer, Himachal Pradesh, India	3:10 PM	10 min
Enhancing rabies surveillance using one health approach - the Philippines 'experience	Dr Maria Glofezita (Joy) Lagayan and Dr Kim, Philippines	3:20 PM	10 min
Panel discussion	Moderated discussions among panelists by Dr Kinzang Dukpa	3:30 PM	20 min
Session 3: Lessons learnt from recen	nt outbreaks		
Moderator: Dr Yin Myo Aye, FAO			
Experiences from Kerala State of India on recent outbreaks in humans and animals	Dr Harikumar S, National Rabies Control Programme, Kerala State, India	3:50 PM	10 min
Experiences from rabies outbreaks in West Timor, Indonesia	Dr Imran Pambudi, Director of Communicable Disease Prevention and Control, Ministry of Health, Indonesia	4:00 PM	10 min
Panel discussion	Moderated discussions among panellists led by Dr Yin Myo Aye	4:10 PM	20 min
	Rabies videos		10 min
Session 4: Perceptions on rabies			
Moderator: Dr Katrin Bote, WHO			
An opinion from a high school/university student about rabies	TBD from WPRO (Alex)	4:40 PM	10 min
An opinion from a dog bite patient	TBD from SEARO (Katrin)	4:50 PM	10 min
Panel discussion	Moderated discussion with the panellists led by Dr Aya Yajima	5:00 PM	20 min
Session 5: Closing remarks from th	e Regional Tripartite		
	Dr Aya Yajima	5:20 PM	5 min